phone banner
page-image
Услуги

Дървени покривни конструкции Варна

Дървени покривни конструкции Варна

Повечето собственици на жилища искат покривна конструкция, която да не е много скъпа, да не изисква поддръжка и да може да просъществува вечно. За съжаление, такава няма. Ако съумеете да намерите добър изпълнител, който да вложи качествени материали в дългосрочен план вие ще имате по-малко разходи и проблеми свързани с Вашата дървена конструкцията. DST Homeset – Ви предлага дървени покривни конструкции Варна. Правилно подбраната, обработена и импрегнирана дървесина от DST Homeset Варна, се превръща в изключително издържлив материал, подходящ за покривна конструкция, която успешно ще предпазва дома ви от неблагоприятните метереологични условия години наред.

Специфика на дървените покривни конструкции

Покривите биват едноскатни, двускатни, трискатни и т.н. Колкото е по-опростена е една покривна конструкция, колкото по-малко чупки има, толкова по – малко възможностти за усложнения ще има през годините. Покривът се състои от три слоя (конструкция, обшивка и покривка), всеки от тях е важен и от качественото изпълнение на всеки един зависи „живота” на покрива. Повечето хора асоциират покривната конструкция с керемидите, но те представляват само т. нар. „покривка“. Освен нея, има скелет (носеща конструкция), който може да се изгради от различни материали, но най-подходящия и най-разпространеният е дървесината. Обшивката, от своя страна се състои от ламперия, OSB и други.

Мнозинството от хората не са наясно със спецификата на покрива и имат илюзията, че скъпите керемиди означават качествен покрив. За съжаление не е така. Първият и най-важен елемент е конструкцията на покрива. Тя се състои от дървени греди и ребра.

Не бива да се забравя и професионализма, като важен елемент в изработката на дървени покривни конструкции Варна. Много често за разработката на цялостния проект биват наемани неспециалисти, като зидари и кофражисти. Въпреки тяхното майсторство и умения, те рядко подлагат дървесината на подходяща предварителна обработка, което значително скъсява полезния и живот, понижава качеството на самата конструкция и прави покривът ненадежден.

Поради тази причина, вие имате нужда именно от DST Homeset!

Само ние ще ви предложим една комплексна услуга, включваща множество предимства:

  • Прецизност – стремеж към съвършенство във всеки проект, с който се заемем;
  • Коректност – гарантирано качество и професионално изпълнение на всяка поръчка;
  • Качество на ползваните материали – неведнъж изтъкнахме колко е важно качеството на материалите, а ние използваме само най-добрите;
  • Изключителен екип от специалисти със затвърдена репутация .
  • Решения за сложни конструктивни проблеми , взети след консултации с доказани специалисти (конструктори и проектанти).
  • Изпълнение на проекти в кратки срокове, без това да понижава качеството на дървените покривни конструкции.

Не се колебайте! Потърсете ни днес!