phone banner
page-image
Услуги

Дървена конструкция Варна

Едноскатен покрив от чамов материал. Дървена конструкция. Покрив. DST Homeset

Дървото е най-старият материал, използван от хората за строителни цели. Въпреки сложния си химичен състав, дървото има отлични свойства – то е икономически изгодно, и лесено се поддават на човешка обработка. Дървесината може да бъде използвана за различни проекти. Тя има изключителни топло и електро изолационни свойства. Не на последно място дървесината е възобновяем, биоразградим ресурс.

Дървени конструкции Варна обикновенно се асоциират с покривните конструкции, беседки, открити гаражи, перголи и къщи с дървени конструкции. Това е и най-честото приложение на дървесината като строителен материал както у нас така и по света. Причините за това са както вече бе споменато икономически и физикомеханически.

От тази гледна точка, дървените конструкции Варна са уникални и специфични по своята същност продукти. Важно е, когато се изгражда дървена конструкция да се работи по предварително изработен проект, изготвен от квалифициран конструктор. Ако нямате такъв, трябва да се консултирате със специалист.

DST Homeset Ви предлага изработване на качествени дървени конструкции – покриви, навеси, перголи, беседки, и конструкции на сгради. Ние използваме висококачествени материали, специално подбрани и обработени според най-новите изисквания в индустрията. При поръчка на дървена конструкция Варна от нас, можете да бъдете сигурни в нейното качество и издържливост. Съвременните импрегнанти за дървесина, които използваме допълнително удължават живота на материала. Добре обработената и поддържана дървена постройка може да издържи на времето, лошите метереологични условия и нападенията от вредители.

При дървените конструкции качеството на материала е от особено значение.

Подбора и обработката на дървеният материал, които се влага в дървените конструкции в краткосрочен план оскъпява продукта, но в дългосрочен излиза много по-евтино. Този факт много често остава неразбран и пренебрегнат от клиента, който в повечето случай се води от цената, а не от качеството. Все пак става въпрос за Вашия дом!

Доверете се на експертите от DST Homeset Варна! Ние работим с прецизно подбран качествен дървен материал. Разполагаме с експерти с дългогодишен опит в сферата на изграждането на дървени конструкции Варна. Само с нас, вие ще получите:

  • персонален подход към проекта за Вашата дървена конструкция;
  • бързо изпълнение на поръчката;
  • ненадминато качество и гарантирана издръжливост на крайния продукт.

Не се колебайте и ни потърсете сега!