phone banner
page-image
Услуги

Модулни къщи Варна

Модулни къщи ВарнаDST Homeset предлага на Вашето внимание една нова за българския пазар услуга – проектирането и дизайна на модулни къщи Варна. Това са уникални по своята същност конструкции, изцяло изградени във фабрични условия. Подобен метод за изграждане на дадена сграда значително скъсява времето, необходимо за завършването й. Елиминират се климатичните условия като фактор при строителството, което улеснява изпълнението на проекта в кратък срок без закъснения. Като прибавим и факта, че всички материали се съхраняват на мястото на стоежа, получаваме формула за високачествен продукт.

Един от основните фактори, определящи конкурентната цена на модулните къщи е самият метод на стройтелство, при който отделните модули се сглобяват в заводски условия. За разлика от конвенционалните методи за строителство, тук липсва “разхищение” на материали, натрупване на отпадъци и излишъци.

Всеки елемент на модулната къща, изработена от DST Homeset е система от: собствена конструкция (стени, под, таван), инсталации, изолации, обшивка и е с точно определено място в цялостната конструкция на дома. Те са проектирани така че да понесат своя товар, товара на горен модул и полезен товар.

Използва се специфична сглобка, която допълнително подсилва конструкцията. Самото строителство представлява процес на вграждане на модулите в скелета на сградата и изграждане на единна система. След изграждането на конструкцията на модула, се добавят изолация и всички необходими инсталации, описани предварително в изготвената от нас документация на проекта. В последния етап от изграждането, модулите се монтират един към друг, с което модулната сграда е завършена.

DST Homeset Ви предлага един готов продукт, който можете лично да разгледате, докоснете и оцените. Крайната цена на нашите модулни къщи Варна е предварително определена. За разлика от конвенционалните строежи, тук няма да възникнат непредвидени разходи, недостиг на материали или други препятствия. Щом веднъж се спрете на нашия проект, остава единственно той да бъде доставен на избраният от Вас парцел. Всички елементи за физическото изграждане са на лице и могат бързо и лесно да бъдат сглобени. По този начин, вие ще се сдобиете с уникален, модернистичен и функционален дом за изключително кратко време.

Можете да бъдете сигурни, че всички използвани материали са с високо качество. Единственото, което трябва да направите е да дойдете и да видите къщата. След като я удобрите, ние ще я транспортираме и сглобим върху основи предварително изчислени и изпълнени. Нашите специалисти ще се погрижат за необходимата документация по въвеждането на обекта в експлоатация, така че вие можете спокойно да се наслаждавате на новия си дом.